Regler for bruk

Ved å laste opp bilder til Bildr.no godtar du automatisk Bildr.no sine regler for bruk. Bildr.no er en gratis tjeneste og vi tar ikke noe som helst ansvar for tilgjengeligheten til bildene.

Bildr.no kan når som helst fjerne bilder vi eller andre brukere mener er støtende eller bilder som genrerer for mye trafikk. Inaktive bilder vil slettes etter 30 dager.

Det er ikke tillatt å laste opp bilder som faller under følgende kategorier:

Alle opplastninger på Bildr.no logges med din IP-adresse og opplastning av filer som faller under betegnelsen over vil kunne føre til at din IP-adresse bannlyses fra Bildr.no. I særlig grove tilfeller (mobbing, kopibeskyttede bilder, barneporno, rasistisk propaganda etc.) vil IP-adressen og våres logger deles med politiet / rettsinstans.


Personvern

Bildr.no er en offentlig bildedelingstjeneste. Alle bilder som lastes opp er per definisjon offentlige og kan ses av alle. Informasjon om hvilke IP-adresser som har lastet opp hvilke bilder på hvilke tidspunkt vil ikke deles med noen utover Politi, rettsinstanser og gjeldende offentlig myndigheter.

Vi logger IP-adresser ved opplastning av bilder, og vi benytter oss av Google Analytics samt Google DFP og Google Adsense for analyse av statistikk og annonser. Mer om Googles rettningslinjer vedrørende personvern finner her:
http://www.google.com/intl/en/privacy.html.

Vi benytter også Facebook som kommentar- og delingsfunksjon på Bildr.no. Mer om Facebooks rettningslinjer vedrørende personvern finner her:
https://www.facebook.com/help/privacy

Vi gjør oppmerksom på at annonsører også kan benytte eksterne løsninger for å spore markedsføringens effektivitet.