Om Bildr.no

Bildr.no er enn gratis tjeneste som lar deg laste opp bilder som gjøres offentlig tilgjengelig for alle på internett. Bildr.no viser over 1 500 000 bilder for blogger, forumer og nettsider i det ganske land

Tjenesten er utviklet og driftet av i1.no AS. Bildr.no er per i dag Norges største nettside for deling og såkalt "hosting" av bilder for bruk i blogger, forumer, auksjoner osv. Tjenesten er 100% gratis og finansieres av reklamer.


Fjerning av bilder

Skulle du finne et bilde som strider mot våre regler eller som på andre måter er støtende kan du sende oss en forespørsel om fjerning av bilde. Dette gjøres ved å klikke på "Rapportér bilde" tilgjengelig på hvert eneste bilde, eller sende epost til bildr(ALFAKRØLL)i1media.no. Husk å inkludere URLen til bildet du ønsker å rapportere!


Personvern

Bildr.no er en offentlig bildedelingstjeneste. Alle bilder som lastes opp er per definisjon offentlige og kan ses av alle. Informasjon om hvilke IP-adresser som har lastet opp hvilke bilder på hvilke tidspunkt vil ikke deles med noen utover Politi, rettsinstanser og gjeldende offentlig myndigheter.

Vi logger IP-adresser ved opplastning av bilder, og vi benytter oss av Google Analytics samt Google DFP og Google Adsense for analyse av statistikk og annonser. Mer om Googles rettningslinjer vedrørende personvern finner her:
http://www.google.com/intl/en/privacy.html.

Vi benytter også Facebook som kommentar- og delingsfunksjon på Bildr.no. Mer om Facebooks rettningslinjer vedrørende personvern finner her:
https://www.facebook.com/help/privacy

Vi gjør oppmerksom på at annonsører også kan benytte eksterne løsninger for å spore markedsføringens effektivitet.